Free express Worldwide Shipping AND RETURNS!

0

Your Cart is Empty

January 16, 2017

finest.se

 

Lecharl och finest.se! Vi är mycket glada att bli omnämda på en av Sveriges största sajter. Nedan följer ett utdrag från artikeln där ni kan läsa de fina orden som skrevs. 

 

Stilrent, minimalistiskt och av hög kvalité, så skulle man kunna sammanfatta klockorna från Lecharl – varumärket som gjort succé hos både män och kvinnor genom att gå sin egen väg.
—————————————————————

En klocka är en tidlös accessoar som kan säga mycket om en persons smak. Till skillnad från många av de klockor vi ser idag valde företaget Lecharl att satsa på en fyrkantig design, vilket visade sig bli en succé.

– Vi följer alltid följer vår egen väg gällande design och försöker aldrig att efterlikna något annat märke. En hög kvalitet till ett lågt pris. Vi vill skapa en så stor exklusivitets-känsla som möjligt när man köper våra klockor, säger Kristoffer Nilsson, VD på Lecharl.

Lecharls armband är smala med en tunn design för att ge ett stilfullt utseende tillsammans med en bra passform. De fyrkantiga uren har fått positiva reaktioner, inte minst från @menwithclass instagramkonto där de synts ett flertal gånger. I oktober kommer man även att kunna se klockorna i tidningen Mens Health, vilket är ett kvitto på dess stilistiska medvetenhet. På företaget ser man inte klockor endast som ett verktyg för att hålla koll på tiden, utan en accessoar som är med på alla ditt livs resor.

Klockorna från Lecharl kommer i två olika modeller och sex färgvariationer. Det senaste tillskottet i sortimentet är den helt nya modellen Royal 38mm – en mindre variant som passar både män och kvinnor.

 


Subscribe

Become a VIP Member